21-23 augustus 2015 - Lowlands

De DNA stand op Lowlands (Wikipedia) waar LeveDNA! aan meewerkte was 'n groot succes. Drie dagen lang waren bezoekers bereid om in de rij te staan om wat over DNA te horen. Om wat met DNA te doen. Om te kijken of ze een thrill-seeker (avonturier) zijn. Zondag moesten we zelfs stoppen. Uitverkocht!! ...we hadden "slechts" gerekend op 1000 belangstellenden.

Dank aan alle vrijwilligers, vooral Karin van der Tuin, degene die de moeite nam om alles te organiseren. Tevens dank aan degenen die ons ondersteunden; het LUMC, Lowlands Science, EuroHeadPain en LeveDNA!. Tevreden ging iedereen huiswaarts. De vrijwilligers waren vermoeid, zeer vermoeid, maar ook trots en blij over de belangstelling voor DNA. LeveDNA!

 

Uitleg over de uitgevoerde DNA test, waarbij gekeken werd naar een stukje van het DRD4 gen, vind je een verslag van het Doorgedraaid Festival.

Er werd uitgebreid aandacht besteed aan onze bijdrage. Voor verslagen kun je o.a. terecht bij;

Enkele foto's van de geslaagde dagen;

Het team

Uitlegde en de DNA-tjes

Druk, druk, druk, ...

Is m'n DNA te zien??

Even bijkomen

..en ook ontspanning!

Laatste updates

 • 1
 • 2
 • 3

Over ons

De stichting LeveDNA! wil meer bekendheid geven aan de mogelijkheden van DNA-onderzoek en de maatschappelijke discussie daarover aanjagen. Vanuit de gedachte dat je beter ergens over kunt meepraten en meebeslissen als je werkelijk weet waar het over gaat.

Lees verder

Wat zou jij doen?

 • Ik heb Jurassic Park gezien. Kan dat echt?. Zit er nog DNA in fossielen? Kun je dat er nog uithalen en aflezen?

  Geesje de Vries

  Jurassic Park

 • Het lijkt mij wel leuk om in de toekomst het DNA van mij en mijn partner te combineren om zo te kijken hoe onze kinderen eruit kunnen komen te zien!

  Marius van Heinder

  Partner en kinderen

 • Ik zou het DNA van mijn familieleden wel eens willen vergelijken met de stamboom die ik heb; zou hij helemaal kloppen?

  Melanie Fordes

  Mijn stamboom

 • Ik zou het DNA willen vergelijken van de bezoekers aan Lowlands, de Toppers, de musical Saigon, North Sea Jazz en Pink Pop. Vind ik dan 'n gen voor muzieksmaak?

  Jamal Achamlal

  Muzieksmaak

 • Ik zou op internet zoeken naar een mooi design en dan het DNA van mij en mijn vriend uitprinten om de verschillen te kunnen bekijken. Hoeveel verschillen zouden er zijn?

  Kim van der Linden

  Printen

Naar boven