Ted Hooreman

Mijn naam is Ted Hooreman, ik ben afgestudeerd als Register Accountant en ondertussen alweer ruim 20 jaar als extern accountant verbonden aan diverse bedrijven. Voor mij staat voorop dat ik met mijn financiële kennis en kunde de ondernemer en onderneming wil ontzorgen en van waardevol advies wil voorzien. Snel tot de essentie komen, feiten doorgronden en hiermee de onderneming in staat stellen met de juiste informatie de volgende stap te zetten. Het inzicht dat de feitelijke cijfers geven is voor veel ondernemers een onmisbare bijzaak, maar iets waar ik heel veel plezier aan beleef.

Mijn brede interesse en affiniteit met gepassioneerde ondernemers maken dit vak voor mij geweldig. Vanuit die achtergrond heb ik mij ook altijd erg verbonden gevoeld met Stichting LeveDNA!. Ik ben geïnteresseerd in de wetenschappelijke ontwikkelingen waarvan de stichting het publiek wil informeren en ik vind het ontzettend leuk om met gepassioneerde mensen die hun hart in de missie van de stichting hebben liggen, samen te werken. Ik ben vereerd en blij dat ik hier samen met de andere bestuursleden, medewerkers, ambassadeurs en sponsors een bijdrage aan kan leveren.

Laatste updates

 • 1
 • 2
 • 3

Over ons

De stichting LeveDNA! wil meer bekendheid geven aan de mogelijkheden van DNA-onderzoek en de maatschappelijke discussie daarover aanjagen. Vanuit de gedachte dat je beter ergens over kunt meepraten en meebeslissen als je werkelijk weet waar het over gaat.

Lees verder

Wat zou jij doen?

 • Ik heb Jurassic Park gezien. Kan dat echt?. Zit er nog DNA in fossielen? Kun je dat er nog uithalen en aflezen?

  Geesje de Vries

  Jurassic Park

 • Het lijkt mij wel leuk om in de toekomst het DNA van mij en mijn partner te combineren om zo te kijken hoe onze kinderen eruit kunnen komen te zien!

  Marius van Heinder

  Partner en kinderen

 • Ik zou het DNA van mijn familieleden wel eens willen vergelijken met de stamboom die ik heb; zou hij helemaal kloppen?

  Melanie Fordes

  Mijn stamboom

 • Ik zou het DNA willen vergelijken van de bezoekers aan Lowlands, de Toppers, de musical Saigon, North Sea Jazz en Pink Pop. Vind ik dan 'n gen voor muzieksmaak?

  Jamal Achamlal

  Muzieksmaak

 • Ik zou op internet zoeken naar een mooi design en dan het DNA van mij en mijn vriend uitprinten om de verschillen te kunnen bekijken. Hoeveel verschillen zouden er zijn?

  Kim van der Linden

  Printen

Naar boven